Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 10 » 06.05.2014 року
21:08
06.05.2014 року

ЗАВДАННЯ ФОНДУ ЧІТКО ВИКОНУЮТЬСЯ

 

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відіграє надзвичайно важливу роль у житті працюючих осіб Ширяївського району, Одеської області. Адже найцінніше, що є в кожного із нас, це здоров’я і життя. Саме задля здоров’я людини, його збереження і відновлення Фонд і функціонує.

Настав час підбити підсумки роботи відділення Фонду за І квартал 2014 року.

Загальні витрати на виплату всіх видів допомог склали - 255880,0 грн. , що менше на 70885,0 грн . в порівняні з відповідним періодом минулого року. Це результат строгого контролю за використанням коштів Фонду та за видачою листків непрацездатності. Витрати на оплату по тимчасовій непрацездатності склали- 137570 ,0 грн., по догляду за хворою дитиною або хворим членом сім’ї -6859,0 грн., по вагітності та пологах -111452,0 грн.

Крім того, за рахунок коштів Фонду придбано і видано застрахованим особам і членам їх сімей 12 санаторно-курортних путівок на суму -71547,0 грн.

В другому кварталі ц. р. планується оздоровити 14 застрахованих осіб Ширяївського району, сьогодні є в наявності путівки на санаторно-курортне лікування курортів м. Одеси та м. Сергіївка Б-Дністровського району Одеської області, більш детальну інформацію можна отримати на сайті Фрунзівської МВД.

В першому кварталі 2014 року проведено 16 планових перевірок страхувальників району. По результатам перевірок до бюджету Фонду надійшло-11406,0 грн., в тому числі: не прийнято до заліку-6087,0 грн, нараховано пені-146,0 грн., стягнуто штрафів -3949 ,0 грн. накладено 9 адмінштрафів на посадових осіб за виявлені порушення на суму-1224,0 грн.

Всі ці кошти своєчасно і в повному обсязі перераховано Фонду.

Незабаром настає період літніх канікул для учнів. Діти-це найдорожче , що є у нашому житті. А здоров’я дитини безцінне. Для Фонда соціального

страхування з тимчасової втрати працездатності турбота про дітей завжди була і є пріоритетним завданням , над цим питанням ми працюємо вже з початку року.

Робота проведена з страховим активом підприємств, організаці і установ, також з директорами шкіл, які знаходяться в крупних населених пунктах. В цьому році планується провести оздоровлення дітей застрахованих осіб району в дитячому оздоровчому закладі «ПЛАЙ» , який знаходиться на березі Чорного моря в м. Сергіївка, Б-Дністровського району Одеської області.

Період оздоровчої зміни становить 21 календарний день , вартість путівки складає в границі 4900,0 грн., доплата батьків всього 10,0%. Оздоровча компанія починається з 01 червня ц. р. , тож Фонд пропонує застрахованим особам (батькам) відправити своїх дітей на оздоровлення. Тому вже сьогодні, комісії із соціального страхування підприємств, організацій і установ повинні провести зустріч з батьками дітей і організувати подання заявок відділенню Фонда соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Для того, щоб процес надання соціальної допомоги працюючим був незворотнім і надалі набирав обертів, у районі плідно і цілеспрямовано трудиться великий загін кваліфікованих кадрів. У всіх зареєстрованих страхувальників створено комісії по соціальному страхуванню , через які йде призначення та виплата соціальних допомог працюючим.

Слід відзначити , насамперед, роботу комісій по соціальному страхуванню в районному відділі освіти , де головою Л. М. Чуприна, ЦПЗ №4- О. П. Петросян, ПСП «Маяк»- І. І. Дідур, та багато інших.

 

Собко Л.І., провідний спеціаліст Фрунзівської міжрайонної виконавчої дирекції Одеської міжрайонної виконавчої дирекції з тимчасової втрати працездатності.

Переглядів: 609 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: