Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 28 » Літнє оздоровлення дітей за рахунок Фонду СС ТВП у 2013 році
22:29
Літнє оздоровлення дітей за рахунок Фонду СС ТВП у 2013 році

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності виділив кошти на оздоровлення дітей віком від 6 до 18 років застрахованих (працюючих) осіб в дитячих оздоровчих закладах України. Термін оздоровлення повинен бути не менше 18 днів. Рішення про частку фінансування Фондом у 2013 році дозволено приймати дирекціям на місцях. 

Фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у 2013 році регламентується

Постанову від 24.04.2013 № 15 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 травня 2013 р. за № 758/23290. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування (станом на сьогодні ще не опублікована). Цим документом,як виняток, у 2013 році місцевим правлінням відділень Фонду дозволено приймати рішення щодо часткового фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення з тривалістю оздоровчої зміни не менше 18 днів.

Постановою №5 затверджено норми витрат на здійснення дитячого оздоровлення за рахунок коштів ФСС з ТВП у 2013 році, а саме:
- харчування дітей - не більше 39 гривень на один людино-день; 
- лікування та культурне обслуговування дітей не більше 3 гривень на один людино-день.

Тобто, фінансування передбачається не більше 42 гривні на 1 дитину на день (на оздоровчу зміну 18 днів – 756 грн).

Умови фінансування страхувальників для здійснення дитячого оздоровлення за рахунок коштів ФСС з ТВП визначаються у відповідності до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009р. 17.  Організованими формами оздоровлення за рахунок коштів Фонду охоплюються діти віком від 6 до 18 років. 

За інформацією Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на фінансування оздоровлення дітей передбачено збільшення коштів на 77,2 % порівняно з фактичним витратами за 2012 рік.

Для отримання коштів на оздоровлення дітей комісія (уповноважений ) із соціального страхування підприємства повинна подати до районної дирекції Фонду заявку на кошти. В свою чергу застраховані особи (працюючі) повинні звернутись з заявою по місцю роботи до комісії (уповноваженого) із соціального страхування про бажання оздоровити дитину з фінансуванням за рахунок коштів Фонду. Різницю між повною вартістю путівки і тими коштами, що виділяє Фонд, сплачують батьки дітей.

Переглядів: 690 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: