Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 21 » Прем'єр-міністр вимагає планомірно піднімати рівень дитячого відпочинку
11:33
Прем'єр-міністр вимагає планомірно піднімати рівень дитячого відпочинку

Прем’єр-міністр України Микола Азаров вимагає від Уряду і місцевої влади планомірно піднімати рівень дитячого відпочинку. Про це він заявив після ознайомлення із станом підготовки дитячого оздоровчого комплексу «Дніпро» до літнього сезону у Київській області.

«Нам необхідна надзвичайно серйозна підтримка таких дитячих закладів для того, щоб вони могли піднятися на новий рівень, який відповідає сучасним вимогам. Років 50 тому це був чудовийтабір, але зараз вже життя змінилося, змінилися підходи, і тому я поставив завдання нашим міністерствам і Уряду в цілому планомірно піднімати рівень дитячого відпочинку і відновлювати систему дитячого відпочинку», - сказав Микола Азаров.

Глава Уряду вимагає від Міністерства соціальної політики разом із профспілковими організаціями, галузевими міністерствами проаналізувати, що можна зробити для того, аби уже в наступному році краще підготуватися до дитячого літнього відпочинку і надавати якісніші послуги дітям.

Микола Азаров додав, що у поточному році до літнього відпочинку вже підготовлено майже 20 тис. дитячих таборів.

«Із цих 20 тис. таборів переважна більшість – це табори денного відпочинку, і нам потрібно зробити велику роботу для відновлення тієї системи, яка колись у нас функціонувала, адже за останні 20 років велика кількість баз дитячого відпочинку, на превеликий жаль, перш за все через брак фінансування втратили свою функцію», - наголосив Прем’єр-міністр.

Глава Уряду пообіцяв, що такі позапланові перевірки готовності дитячих закладів до прийому дітей він і надалі проводитиме.

Переглядів: 358 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: