Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 5 » Семінар-иавчання з страховим активом
08:25
Семінар-иавчання з страховим активом
5 березня 2013 року у смт Ширяєве за участю директора Бездітного С.Г., головного бухгалтера Пальцевої І.Д. та провідного спеціаліста Собко Л.І. відбувся семінар-иавчання з страховим активом та головними бухгалтерами страхувальників району з чисельністю працюючих більше 50 чоловік.

До уваги присутніх була надана інформація щодо підсумків діяльності міжрайонної дирекції Фонду у 2012 році. Розглянуті окремі аспекти формування заяви-розрахунку для фінансування витрат за рахунок коштів Фонду.

Значну увагу вділено питанням оздоровлення застрахованих осіб та їх дітей. Наголошено на необхідності проведення системної роботи щодо відбору кандидатів па оздоровлення у позаміських таборах з оплатою 10 відсотків вартості путівки у літку 2013 року. До присутніх донесено Методичні рекомендації обласного відділення щодо оздоровлення дітей.

Крім того, директором міжрайонної дирекції проведений особистий прийом громадян Ширяївського району.

Відбулась також робоча нарада за участю голови Ширяївського райдержадміністрації Куртогуз Н.В. з питань оздоровлення дітей у літку 2013 року, де Бездітний С.Г. розлого виклав завдання працівників Фонду у цій царині та сподівання щодо спільної роботи разом із державною адміністрацією та районшо радою Ширяївського району.

 
Переглядів: 409 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: