Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 29 » Семінар-навчання Ширяєве 29.05.14
21:15
Семінар-навчання Ширяєве 29.05.14

29 травня відбувся семінар-навчання страхувальників Ширяївського району. На семінарі були присутні 54 особи, це голови комісій із соціального страхування, бухгалтера та профспілковий актив.

   Захід пройшов в  залі засідань Ширяївської селищної ради. Відкрила семінар-навчання Собко Л.І., провідний спеціаліст  Фрунзівської міжрайонної виконавчої дирекції Одеського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, яка оголосила порядок денний.

     До страхувальників донесена інформація  про зміни до законодавчих актів України, що стосуються порядку призначення та виплати матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів Фонду, про отримання путівок на санаторно-курортне лікування застрахованих осіб і членів їх сімей у 2014 році, про проблеми щодо організації роботи комісій із соціального страхування на підприємствах (установах),  підведено підсумок роботи за 1 квартал 2014 року, а також   особливо приділено увагу питанню щодо організації оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення влітку 2014 року.

     На  всі питання, які виникали під час  семінару-навчанн, були надані  відповіді та роз’яснення

Переглядів: 643 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: