Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 28
У черверг, 28 лютого на черговій сесії Фруизівської селищної Ради, депутатом С.Г. Бездітним шановне зібрання було проінформоване щодо ініціативи виконавчої дирекції Одеського обласного відділення ФСС з ТВП про збільшення оздоровлення дітей у літку 2013 року понад у 2 рази.

Депутати схвально відгукнулися на такі починання. За наполяганням директора Фруизівської міжрайонної виконавчої дирекції Одеського обласного відділення ФСС з ТВП С.Г. Бездітного попередньо затверджено рішення щодо направлення за рахунок вільних залишків 2012 року більше 4000 гривень на часткове здешевлення вартості дитячих путівок для оздоровлення у позаміських таборах Одещини.

Крім того, здійснені робочі зустрічі з головами комісій з соціального страхування установ та організацій Фрунзівського району, які обрані депутатами Фруизівської районної Ради. А це, О.В. Маковська, Л.М. Кожухаренко.В.Я. Баран. С домовленість щодо лобіювання прийняття рішення щодо виділення біля 25 тисяч гривень за рахунок районного бюджету, які мусять бути спрямованими фінансування оздоровлення дітей, крім пришкільних площадок

Переглядів: 649 | Додав: zloy | Дата: 28.02.2013 | Коментарі (0)