Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 30

Кошти на оздоровлення збільшено на 22%.

Соцстрах
http://kievprofenergo.in.ua/
В 2013 році понад 200 тис. застрахованих осіб та членів їхніх сімей отримають послуги із санаторно-курортного лікування
Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності збільшив на 22% фінансування оздоровчих заходів щодо застрахованих осіб та членів їх сімей. Відповідні зміни до бюджету Фонду ухвалені правлінням, повідомив директор Виконавчої дирекції Фонду Олег Погодін.

За словами Погодіна, зміни до бюджету Фонду передбачають збільшення коштів на оздоровлення на 22%. "На санаторно-курортне та відновлювальне лікування цього року ми виділили коштів - на 31,9% більше ніж у минулому, на фінансування санаторіїв-профілакторіїв – на 11,8%, на фінансування ДЮСШ – на 7,2%", – повідомив він.

Директор Виконавчої дирекції Фонду окремо зауважив, що для забезпечення послугами із санаторно-курортного та відновлювального лікування у І кварталі 2013 року було придбано 33 029 путівок, у т.ч. 2 492 путівок до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів. ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: zloy | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)


Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності збільшив на 22% фінансування оздоровчих заходів для застрахованих осіб і членів їхніх сімей

Відповідні зміни до бюджету Фонду прийняті Правлінням, повідомив директор Виконавчої дирекції Фонду Олег Погодін, передають «Коментарі».

За словами Погодіна, зміни до бюджету Фонду передбачають збільшення  коштів на оздоровлення  на 22%.

 «На  санаторно-курортне та відновлювальне лікування цього року ми виділили коштів  - на 31,9% більше ніж у минулому,  на фінансування санаторіїв-профілакторіїв – на  11,8%, на  фінансування ДЮСШ – на 7,2%», – повідомив він. ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: zloy | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Фонд соцстраху збільшив фінансування оздоровчих програм

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності збільшив на  22% фінансування оздоровчих заходів щодо застрахованих осіб та членів їх сімей. Відповідні зміни до бюджету Фонду ухвалені Правлінням, повідомив директор Виконавчої дирекції Фонду Олег Погодін.

За словами Погодіна, зміни до бюджету Фонду передбачають збільшення  коштів на оздоровлення  на 22%. «На  санаторно-курортне та відновлювальне лікування цього року ми виділили коштів  - на 31,9% більше ніж у минулому,  на фінансування санаторіїв-профілакторіїв – на  11,8%, на  фінансування ДЮСШ – на 7,2%», – повідомив він. ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: zloy | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)