Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Дитяча оздоровча кампанія 2013 року
13:03
Дитяча оздоровча кампанія 2013 року

Дитяча оздоровча кампанія 2013 року стала головною темою

на нараді директорів виконавчих дирекцій відділень

Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

 

За попередніми розрахунками Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності влітку 2013 року планується оздоровити в дитячих закладах оздоровлення понад 230 тисяч дітей застрахованих осіб. Про це під час наради директорів повідомила заступник директора Гайдук Т.Г.

 

«Відділеннями Фонду в поточному році буде здійснюватися як часткове фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення, так і придбання путівок до дитячих закладів оздоровлення за повну вартість».

 

 

Заступник директора зазначила, що в минулому році вперше за 9 років Фондом було подолано негативну динаміку щорічного зменшення кількості оздоровлених дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду.

На 2013 рік за статтею бюджету Фонду "Оздоровчі заходи” та кошторисами програм відділень Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей на фінансування оздоровлення дітей передбачено 342,1 млн. грн., що на 126,3 млн. грн. або 58,5 % більше порівняно з фактичним витратами за 2012 рік.

 

 

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю

Виконавчої дирекції Фонду

Переглядів: 458 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: