Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.
14:59
Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.
 
Фото Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.
 
Фото Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.Фото Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення добавил(а) 3 новых фото.

Члени Робочої групи обговорили пропозиції до законопроекту щодо забезпечення діяльності фондів соціального страхування у період реорганізації

Сьогодні під головуванням Голови підкомітету з питань державного соціального страхування Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергія Драюка відбулося засідання Робочої групи з доопрацювання законопроекту про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо забезпечення діяльності фондів соціального страхування у період реорганізації (реєстр. № 2775).

Участь у засіданні взяли представники фондів соціального страхування, профспілок, роботодавців, Міністерства соціальної політики та Секретаріату Парламентського Комітету.
Учасники обговорили пропозиції до повторного другого читання законопроекту, зокрема, щодо положень про припинення діяльності двох фондів та утворення комісій з їх реорганізації.

Під час засідання Робочої групи було внесено пропозицію стосовно включення до законопроекту норми про представлення всіх сторін соціального діалогу у складі комісій з реорганізації фондів.

Робота над остаточною редакцією для винесення на розгляд Верховної Ради триває.

Нагадаємо, що 3 вересня на засідання Верховної Ради України законопроект № 2775 був направлений на повторне друге читання, після чого профільний Комітет створив Робочу групу для опрацювання правок до проекту закону.

Переглядів: 581 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: