Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 25 » НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ - ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ
13:48
НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ - ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ

НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ - ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ

Нещодавно відбулося засідання двадцять п'ятої сесії Фрунзівської районної ради шостого скликання, в якому, крім депутатів, взяли участь сільські та селищні голови, керівники установ і організацій району

Під час засідання сесії депутати приділили особливу увагу питанням літнього відпочинку та оздоровлення дітей.

Фонд  соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, міжрайонну виконавчу дирекцію якого очолює С.Г.Бездітний, має декілька програм оздоровлення дітей. „ Якщо у минулому році в оздоровчих таборах відпочило майже сто дітей з трьох районів (Фрунзівського, Ширяївського та Красноокнянського) і освоєно понад 270 тисяч гривень, то на цей рік передбачено значно більше фінансування, - сказав Сергій Григорович. - Про це красномовно свідчать такі дані: у минулому році Одеська область освоїла 15 мільйонів гривень, а на цей рікдля дитячого оздоровлення виділяється 50 мільйонів. З цієї суми лише Фрунзівська міжрайонна дирекція планує витратити близько мільйона гривень. На 1 червня вже організовано першу групу дітей, яка поїде на відпочинок на курорт до Сергіївки Білгород-Дністровського району та „Примор'я" в село Рибаківка Миколаївської області.

Слід зауважити, що путівки для оздоровлення дітей видаються тільки застрахованим у Фонді особам. Її вартість становить близько 4000 гривень, але батьки оплачують лише 10 відсотків від цієї суми. Крім цього. Фонд опікується оздоровленням сільських дітей по лінії Мінагрополітики. По Фрунзівському району заявлено 20 путівок. У цьому випадку вартість доплати батьків становить 1600 гривень. Тому Сергій Григорович попросів сприяння депутатів та небайдужих керівників щодо забезпечення даними путівками дітей.


Переглядів: 512 | Додав: zloy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: