Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
13 февраля состоялась встреча директора исполнительной дирекции областного отделения Фонда социального страхования по временной потере трудоспособности Валентина Дубовенко и его заместителя Наталии Баклановой с представителями профсоюзной стороны в правлении областного отделения Фонда по вопросу организации детского оздоровления в летний сезон 2013 года. В ходе встречи Валентин Дубовенко проинформировал о порядке проведения детской оздоровительной кампании и ответил на вопросы председателей отраслевых обкомов профсоюзов.
Переглядів: 409 | Додав: zloy | Дата: 13.02.2013 | Коментарі (0)


Массовый медосмотр детей пройдет в Одесской области в 2013 году

Региональная программа "Народный медосмотр" в Одесской области в 2013 году будет направленна на массовую проверку состояния здоровья детей. Об этом сообщает пресс-служба председателя Одесской областной госадминистрации Эдуарда Матвийчука со ссылкой на заявление начальника управления здравоохранения областной государственной администрации Михаила Бартко.

 

Отметим, что в 2012-м году благодаря "Народному медосмотру", была проведена диспансеризация более 560 тыс. жителей региона.  

 

"Народный медосмотр" дал нам возможность получить общую картину состояния здоровья населения региона, а жителям области - получить квалифицированные консультации ведущих специалистов и реальную информацию о состоянии своего здоровья. И теперь в 2013 году губернатор Эдуард Матвийчук поручил нам точно так же тщательно и массово проверить состояние здоровья детей. Это даст нам возможность посмотреть, каково состояние здоровья нашего подрастающего поколения, и принимать соответствующие меры, в том числе в школах", —заявил М.Бартко.

 

Он пояснил, что по принципу нынешних медосмотров, в следующем году в районы Одесской области будут выезжать бригады профильных специалистов, которые будут осматривать детей. Михаил Бартко выразил уверенность, что детские медосмотры пройдут столь же результативно, как и нынешняя диспансеризация взрослого населения региона. По его словам, на проведение детского "Народного медосмотра" планируется выделить более 1 млн. грн.


Переглядів: 447 | Додав: zloy | Дата: 24.12.2012 | Коментарі (0)

завантажити

Дещо цікаве про матеріальне забезпечення підприємців.

Фізична особа-підприсмець (на загальній системі оподаткування чи на єдиному податку, чи на фіксованому патенті) з метою отримання матеріального забезпечення та соціальних послуг за рахунок коштів Фонду повинні укласти за місцем проживання з органами Пенсійного фонду України договір про добровільну участь.

В ч. 4 ст. 10 Закону № 2464 та п. 6.1 Типового договору зазначено, що договір про добровільну участь набирає чинності з дня його підписання. Строк дії договору становить не менше одного року з моменту його підписання.

Відповідно до умов Типового договору добровільно застрахована особа повинна нараховувати єдиний внесок у розмірі 36.6 % та сплачувати його не пізніше 20 числа місяця, наступного за базовим звітним періодом. При цьому сума сплаченого єдиного внеску не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску, але не більше максимальної величини бази нарахування єдиного внеску.

... Читати далі »

Переглядів: 793 | Додав: zloy | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)

 Памя'тка

Перелік

документів для призначення матеріального забезпечення  

добровільно застрахованим особам

... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: zloy | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)

Типовий договір.doc (завантажити)

Додаток З

до Інструкції про порядок нарахування і

сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне

страхування

ТИПОВИЙ ДОГОВІР ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: zloy | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)

Про допомогу по тимчасовій непрацездатності

Чи має право голова фермерського господарства на допомогу по тимчасовій непрацездатності, якщо він щомісяця нарахову­вав зарплату, яка втричі перевищувала мінімальну, і в січні 2011 р. зареєструвався як платник єдиного соціального внеску за ступенем ризику 22, що становить 37,19%? М. Головко, Херсонська обл.

Відповідь, що надійшла з Фонду соціального страхування з тим­часової втрати працездатності. Статтею 114 Господарського кодексу України (далі — ГКУ) визначено, що відносини, пов'язані із створенням та діяльністю фермерських госпо­дарств, регулюються цим Кодексом, а також законом про фермерське господарство, іншими законами.

... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: zloy | Дата: 06.11.2012 | Коментарі (0)



Гарна, ошатна, сучасно оздоблена невелика будівля у самому центрі Фрунзівки. Вона милує око і привертає увагу жителів та гостей нашого селища. Це - Фрунзівська міжрайонна виконавча дирекція Одеського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Мабуть, усі погодяться, що офіс цієї організації за його зовнішнім і внутрішнім виглядом є одним з кращих у райцентрі. Усе тут зроблене з використанням новомодних оздоблювальних матеріалів, зі смаком, для максимальної комфортності працівників та застрахованих осіб. Так, саме відчуття комфортності, позитивної енергетики, що панує у стінах цієї організації, не залишали ні на мить під час зустрічі з її колективом, яка відбулася нещодавно з нагоди десятирічного ювілею від дня заснування робочого органу Фонду. Тож із чого все починалося, які фактори зумовили народження цієї організації, чим живуть сьогодні працівники виконавчої дирекції? Ці та інші запитання на початку бесіди були адресовані директору Фрунзівської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Сергію Григоровичу БЕЗДІТНОМУ.

... Читати далі »

Переглядів: 805 | Додав: zloy | Дата: 01.11.2012 | Коментарі (0)

Про гарні підсумки на передодні свята

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності є органом, який здійснює керівництво та управління загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, провадить збір і акумуляцію страхових внесків та інших коштів, призначених для фінансування матеріального забезпечення та соціальних послуг, види яких передбачені законодавством України, та забезпечує їх надання, а також здійснює контроль за використанням цих коштів.

... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: zloy | Дата: 01.11.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10